De ce se insoara barbatii doar cu anumite femei si nu cu altele

De ce se insoara barbatii doar cu anumite femei si nu cu altele

poza ilustrare terapia de cuplu

Principalul motiv pentru care un barbat nu se arata interesat de o femeie atunci cand o intalneste pentru prima data este ca aceasta, fara sa-si dea seama, ii transmite mesajul ca nu il place. De cele mai multe ori, barbatilor le plac femeile care ii plac si ele.
Barbatii sunt atrasi de infatisare, dar se insoara pentru caracterul unei femei.
Barbatilor le place sa isi admire sotiile si sa se mandreasca cu ele.
Femeile care se imbraca conform statutului social al barbatului pe care il doresc, ii transmit acestuia mesajul „sunt nevasta potrivita pentru tine”.

Cand este aleasa cariera in defavoarea casatoriei:
Uneori este vorba de o alegere constienta, insa circa 70% dintre femeile de cariera singure, trecute de 40 de ani, sunt de parere ca acelea care renunta la ideea de a se casatori si de a avea copii vor regreta aceasta decizie. Pe de alta parte, majoritatea femeilor de succes din cadrul corporatiilor sunt maritate si au copii, ele declarand ca si-au planificat mai bine timpul, astfel incat sa nu renunte la viata sociala.

Femei logodite vs Femei singure
Inainte de a se logodi, aceste femei participau la activitati specific masculine de 3 ori mai mult decat femeile care au ramas necasatorite
Femeile logodite au facut de 2 ori mai multe schimbari in stilul lor de viata – chiar si-au schimbat locul de munca sau locuinta- pentru a cunoaste barbati disponibili
De cele mai multe ori, femeile cu pretentii nerealiste nu se marita: de exemplu, cele care au tati bogati si asteapta un tanar sa se ridice la aceeasi inaltime, asistente medicale care vor sa se marite doar cu un doctor, secretare in guvern care isi doresc un senator drept sot- nu neaparat aceste exemple sunt imposibil de realizat, dar elimina din schema o multitudine de alte posibilitati.
Silueta conteaza : femeile suple au mai multe sanse sa se casatoreasca.
Infatisarea: o femeie care se straduieste sa arate cat mai bine va atrage mai multi barbati decat o femeie mai frumoasa in mod natural si mai putin preocupata de infatisare (probabil ca odata cu preocuparea, vine si atitudinea!)
Disponibilitatea partenerului: femeile care se intalnesc cu barbati insurati, homosexuali- pe post de insotitori la petreceri sau cu alte ocazii- sau burlaci convinsi isi scad singure sansele la casatorie.
Dragoste la prima vedere: femeile care ies in oras a doua sau a treia oara cu un barbat care nu le-a placut de prima data sfarsesc de multe ori prin a se casatori cu acesta.
Barbatii cunoscuti pe internet: pentru femeile care au contacte sociale limitate, internetul este cea mai buna – si uneori singura- metoda de a intalni barbati disponibili. Asta, desigur, cu precautiile de rigoare: alta adresa de mail, cerut poza lui inainte de intalnire, intalnire intr-un loc public, etc.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s