Radio 21 pe aceeasi lungime de unda cu dezastrul de la Bac

Am pe volan un buton care schimba posturile la radio si la diverse manevre ma trezezc cu cate un post nou. Astazi ascultam Radio 21, emisiunea de dimineata, cum s-o fi numind ea. Discutia celor doi prezentatori era in felul urmator:

Mama lui Catrinel Menghia ofera relaxare la domiciliu doamnelor si domnisoarelor.

Adica?

Adica face masaj de relaxare. Si citeste anuntul de pe net al femeii.

De pe net isi racoleaza clientii? 50 de lei sedinta e accesibil, eu stiam ca masajul e scump.

Dar Catrinel Menghia nu are multi bani?

Ba da, dar asta nu inseamna ca mama ei sa nu se priceapa si ea la ceva.

Pai din ce citesc, nu inteleg ca o duce prea bine…dar ma rog…

Hai sa facem un omagiu mamelor noastre, sa ne gandim pentru ce sunt ele super-eroine.Mama mea este super-eroina pentru ca munceste 10 ore, vine acasa si spala, calca, gateste, face curat, strange dupa 3 barbati, ca noi suntem niste porci.

radio21

Eram contrariata, nu intelegeam cate observatii pe minut ar trebui sa fac ca sa aduc discutia intr-un palier al normalitatii mele. Si ce cauta baietii astia de noua generatie sa prezinte la radio. Oare sunt special alesi sa vorbeasca aceeasi limba cu publicul lor tinta  sau este Radioul  pe un buget limitat si doar asta au gasit la cat ofera?

Cateva observatii de la care nu ma pot abtine:

– verbul „a racola” are o conatatie negativa, te duce direct cu gandul la ceva ilegal, imoral sau care ingrasa

– pretul masajului, ca al oricarui alt serviciu sau produs , are un palier in care variaza, in functie de mai multe variabile ( pregatirea in domeniu si experienta celui care il ofera- pentru serviciile la domiciliu sau investitia si costurile de mentenanta ale salonului-atunci cand te duci tu, fiind intre cele mai importante)

-ar trebui luat in calcul ca banii nu sunt singurul motiv pentru care cineva munceste, poate mama lui Catrinel s-ar simti singura si inutila in lipsa oricarei activitati, nu toata lumea e fericita taind frunza la caini

– si bomboana de pe coliva, replica ce se voia a drege busuiocul, hai sa ne laudam mamele pentru spiritul lor de sacrificiu; nu stim daca femeia e fericita facand lucrurile alea toate, dar oricum nu pare ca il intereseaza pe fiu-su. Apoi, cand il inveti un sfert de viata sa fie servit, il cam condamni sa caute pe altcineva de care sa atarne in continuare, doar ca acel altcineva nu se va ridica nicicand la performantele neconditionate ale mamei

Pot sa ma duc eu sa vorbesc la radio in locul  acestor baieti?

Reclame

5 gânduri despre “Radio 21 pe aceeasi lungime de unda cu dezastrul de la Bac

  1. Să le pui sigla aici, cand sunt niște Fripturidi e o încurajare la adresa lor – și dacă fac lucruri rele, renumele radioului lor crește… În rest, ceea ce ai scris e perfect adevărat – diferența dintre tine și ei, însă, este că tu ești o persoană cultă, care gandește și ei sunt niște de-ăia plătiți ca să îndobitocească poporul.
    Te rog eu, depune cv-ul la radio, iar, cand vei caștiga, anunță-mă. Doar așa voi asculta acel post de radio. Altfel, nu ating butonul care mă îndreaptă spre ei.
    Succes.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s