Ce sa-i spui unei fete cand e suparata (trista)- articol pentru baieti

O fata suparata vrea sa planga, singura sau pe umarul cuiva, sau sa se planga (sa vorbeasca). Ultimul lucru pe care il vrea este o solutie.

Daca esti baiat si vrei sa consolezi o fata trebuie sa te inarmezi cu rabdare sa asculti si sa intelegi. E posibil sa nu fie pregatita inca sa impartaseasca suferinta ei, asa ca in deschidere i te poti adresa de maniera : ” Te vad trista . Vrei sa imi povestesti ce s-a intamplat?” . Uneori poate fi de ajuns sa inceapa o tirada, alteori te poti lovi de un refuz. Nu dezarma in fata refuzului, e doar temporar! Ii poti spune : „Atunci cand vei dori sa vorbesti, eu voi fi aici pentru tine sa te ascult cu cel mai mare interes!”

fata trista

Ca sa functioneze ce am scris mai sus trebuie indeplinite niste conditii:

– sa nu fi fost tu cel care a suparat-o de la bun inceput

-sa fii sincer si sa nu urmaresti un anumit interes al tau ( de exemplu ea a promis ca te va ajuta cu un proiect si vrei sa o vezi intr-o stare buna ca sa nu risti sa se razgandeasca sau sperai sa deveniti intimi ) caci fetele au niste antene invizibile inmuiate in borcanul cu intuitie care functioneaza singure, fara stirea fetei si iti saboteaza tie planurile

Ce faci daca tu insuti ai calcat pe bec in relatie cu ea?

Te simti vinovat ? Ii spui asta si iti ceri scuze. E posibil sa ceara garantii ca nu se va mai repeta. Asta e o capcana. Nu poti oferi asa ceva, nimeni nu poate! Ii poti spune :” Esti foarte importanta pentru mine si promit sa ma straduiesc sa nu mai ajungem in aceasta situatie!”.

Nu te simti vinovat? Fii sincer: „Nu stiu cu ce am gresit, explica-mi sa inteleg, nu vreau sa mai repet greseala si sa te fac sa suferi!”

Ca sa sumarizez ceea ce e important: fii sincer si pregatit sa asculti, sa intelegi si sa nu oferi solutii!

Succes!

sursa foto: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s