Despre mine

_DSC0107Sunt Tina Petrareanu, am 36 de ani, sunt casatorita si am doi copii, pe Sofia de 4 ani si jumatate si pe Rafael, care implineste un an.

Sunt absolventa a UMF Carol Davila din Bucuresti, specializarea fiziokinetoterapie (1999-2004). Acolo am pus bazele medicinei alopate, invatand sa fac terapie fizica.
In perioada februarie 2010 – septembrie 2012, am urmat un program de formare in psihoterapia sistemica a familiei si cuplului in cadrul APFC Iasi, o asociatie acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania.
Studiile de psihoterapie m-au invatat sa ma intreb ce sta in spatele comportamentului oamenilor, sa nu mai judec sau sa pun etichete, sa urmaresc firul rosu mereu prezent in interactiunile dintre persoane.
Intre terapia fizica si cea psihica, exista o paleta larga de terapii neconventionale care de asemenea ma preocupa si pe care le consider potential adjuvante (am participat la un curs de Shiatsu si la unul de Reiki).
Preocuparea mea principala este evolutia spirituala, a mea si a celorlalti. In acelasi timp, consider ca echilibrul este esential pentru o viata sanatoasa. Echilibru intre serviciu si familie, intre studiu si recreatie, intre material si spiritual.

Cred in oameni si in puterea lor de a-si modela destinul. Practicand psihoterapia- care este in acelasi timp o meserie, dar si marea mea pasiune- pot fi martora acestor modelari, lucru care imi aduce o bucurie imensa.

Am invatat mai multe tehnici si mai multe abordari, pe care le folosesc atunci cand este nevoie, insa simt si stiu ca deasupra tuturor este conexiunea intre oameni, acea legatura nevazuta capabila sa mute muntii din loc ( in filmul „Avatar”este revelata legatura, insa e mutat contextul -la alte fiinte, pe alta planeta, nu care cumva sa isi rada de producatori cei care au nevoie de dovezi) .

Reclame

3 gânduri despre “Despre mine

  1. Pingback: Guest post: “Asa sunt eu!” | Cum sa gandesti ca sa te deosebesti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s